Ordförande - Annika Jansson

Hundras: Golden Retriever (Jakt)

Hundens namn:  "Baileys"

Vad gör du med din hund: Har provat på räddning, personsök, specialsök, personspår, men fastnade mest för viltspår och framförallt apportering! Tränar även lite lydnad när andan faller på.

Kort beskrivning: Bor i Munkedal tillsammans med mina tvillingar, sambon och varannan vecka två bonustjejer.

Allmänlydnadsinstruktör, retrieverinstruktör, beteendeutredare och kursansvarig.

Förutom hundar är musik ett väldigt stort intresse!

Tips: Låt din hund få arbeta med sin nos. Den kommer älska det! Och du kommer bli imponerad över dess fantastiska luktsinne!!!

Ha roligt tillsammans! Lek tillsammans!

Vice ordförande -

Inga Ekström

Hundras: Dvärgpudel/Bolognese

Namn: Oskar

Vad jag gör med min hund: Vi har gått olika kurser och fastnat för Nosework, sen upptäcker vi nya ställen att utforska tillsammans.

Tillsammans är vi ett certifierat besökshundsteam.

Kort beskrivning: Bor ute på landet i Håby med sambo och två barn. Jobbar hemma i företaget och Oskar är gärna med där det händer.

Sekreterare - Annica Johansson Blixt

Hundras: Kromfohrländer

Hundens namn: Bi-Bi

Vad gör du med din hund: Tränar agility och nosework

Kort beskrivning av dig själv: Gift Bullarebo med två vuxna söner. Delar min tid mellan eget företag, lärarjobb och "hunderi". Har diverse instruktörsutbildningar i bagaget.

Träningstips eller gott råd: Hundar gör det som lönar sig, för dem! Ju mer koll du har på konsekvenserna av din hunds beteenden, ju större chans har du att få en hund som gör sånt som du vill att den skall göra.

Kassör - Helena Karlsson

Hundras: Golden retriever

Hundens namn: Seasymphony Fair Play "Harald"

Vad gör du med din hund: Tränar och tävlar lydnad. Lägger också mycket tid på spår och sök.

Kort beskrivning av dig själv: Jag bor med min familj på Väjern. Har på senare år fått ett stort hundintresse. Inom Munkedals brukshundklubb har jag två uppdrag. Dels som instruktör dels som kassör.

Instruktörsutbildning Aktiv Hund 2016.

Träningstips eller gott råd: Jobba på att bygga upp en fin kontakt med din hund.

Ledamot - Margareta Lagervall

Hundras: Jaktlabrador

Hundens namn: Kajsa

Vad du gör med din hund: Vi går spår, går kurser i lydnad och apportering, sen får vi se vad vi båda tycker är roligt.

Kort beskrivning av mig själv: Jag bor söder om Ljungskile med man, hund och katt och har två döttrar och fyra barnbarn + ett bonusbarnbarn. Mina stora intressen är hund, trädgård och gamla hus.

Hur jag själv försöker ha hund: Göra det vi båda tycker är roligt och låta det ta tid.

Ledamot- Lina Karlsson

Hundras: Golden retriever

Hundens namn: Livsglädjens Höststormiga "Ville"

Vad gör du med din hund?: Jag och Ville tränar och tävlar i rallylydnad. Det är något vi båda tycker är jättekul. Sen håller vi på lite med viltspår och nosework sen har vi börjat nosa lite på lydnad.

Kort beskrivning: Jag bor i Munkedal med min sambo och min hund Ville. Mina största intressen är hund och hundträning samt inredning.

Ledamot - Maria Gustafsson

Hundras: Collie långhårig

Hundarnas namn: FC SE VCH Hartwell's Optimized "Zimba" och SE VCH Hartwell's Speed Of Sound "Leo"

Vad gör du med din hund?: Vi tränar och tävlar mycket i utställning. Jag och Zimba placerade oss som Best In Show-2a på SBK's officiella utställning i Bjuv i augusti -19. Viltspår är en favorit! Det viktigaste för mig är att bara ta dagen som den kommer och ha roligt tillsammans med mina hundar. Spela boll, kasta frisbee eller bara vara!

Kort beskrivning: Jag bor i Munkedal med man och två barn. Jobbar på Taxi Väst där jag på uppdrag av Västtrafik kör skolresor, färdtjänst, skolbarn mm. På fritiden tillbringar jag all tid jag kan med hundarna. Vi är mycket i skogen som är absolut bästa platsen!

Träningstips eller gott råd: Tänk på att alltid vara positiv och glad när ni tränar/tävlar. Är du det blir hunden det automatiskt! Din hund läser dig som en öppen bok, du kan aldrig lura din fyrbenta vän.

Suppleant - Åsa Nilsson

Hundras: två pudelblandningar

Namn:Happy och Cleo

Testar lite allt möjligt inom hundträning

Beskrivning: Bor med man och två tonårsdöttrar i utkanten av Hällevadsholm, har även två utflugna barn som bor på annan ort!

Suppleant - Barbro Ahlanzberg

Hundras: Blandraser Labradoodle & Thailändsk gatuhund.

Namn : Svante & Baji

Jag och Svante har gått på lite olika kurser . Nu ser vi fram emot en nybörjarkurs i Rallylydnad . Baji tycker kurser är onödigt . Vi tillbringar mycket tid i skogen för lek och promenad.

Kort beskrivning . Jag bor på landet i Valbo Ryr tillsammans med min man ,hundarna och två katter..Vi har fyra vuxna barn och åtta barnbarn så ofta är det full fart .

Valberedning - Per Karlsson

Valberedning-Dag Gustafsson