Ordförande - Annika Jansson

Hundras: Golden Retriever (Jakt)

Hundens namn:  "Baileys"

Vad gör du med din hund: Har provat på räddning, personsök, specialsök, personspår, men fastnade mest för viltspår och framförallt apportering! Tränar även lite lydnad när andan faller på.

Kort beskrivning: Bor i Munkedal tillsammans med mina tvillingar, sambon och varannan vecka två bonustjejer.

Allmänlydnadsinstruktör, retrieverinstruktör, beteendeutredare och kursansvarig.

Förutom hundar är musik ett väldigt stort intresse!

Tips: Låt din hund få arbeta med sin nos. Den kommer älska det! Och du kommer bli imponerad över dess fantastiska luktsinne!!!

Ha roligt tillsammans! Lek tillsammans!

Vice ordförande - Maria Olofsson

Maria har inte skrivit något om sig själv.

Sekreterare - Annica Johansson Blixt

Hundras: Kromfohrländer

Hundens namn: Bi-Bi

Vad gör du med din hund: Tränar agility och nosework

Kort beskrivning av dig själv: Gift Bullarebo med två vuxna söner. Delar min tid mellan eget företag, lärarjobb och "hunderi". Har diverse instruktörsutbildningar i bagaget.

Träningstips eller gott råd: Hundar gör det som lönar sig, för dem! Ju mer koll du har på konsekvenserna av din hunds beteenden, ju större chans har du att få en hund som gör sånt som du vill att den skall göra.

Kassör - Helena Karlsson

Hundras: Golden retriever

Hundens namn: Seasymphony Fair Play "Harald"

Vad gör du med din hund: Tränar och tävlar lydnad. Lägger också mycket tid på spår och sök.

Kort beskrivning av dig själv: Jag bor med min familj på Väjern. Har på senare år fått ett stort hundintresse. Inom Munkedals brukshundklubb har jag två uppdrag. Dels som instruktör dels som kassör.

Instruktörsutbildning Aktiv Hund 2016.

Träningstips eller gott råd: Jobba på att bygga upp en fin kontakt med din hund.

Ledamot - Margareta Lagervall

Hundras: Jaktlabrador

Hundens namn: Kajsa

Vad du gör med din hund: Vi går spår, går kurser i lydnad och apportering, sen får vi se vad vi båda tycker är roligt.

Kort beskrivning av mig själv: Jag bor söder om Ljungskile med man, hund och katt och har två döttrar och fyra barnbarn + ett bonusbarnbarn. Mina stora intressen är hund, trädgård och gamla hus.

Hur jag själv försöker ha hund: Göra det vi båda tycker är roligt och låta det ta tid.

Ledamot - Inga Ekström

Hundras: Dvärgpudel/Bolognese

Namn: Oskar

Vad jag gör med min hund: Vi har gått olika kurser och fastnat för Nosework, sen upptäcker vi nya ställen att utforska tillsammans.

Kort beskrivning: Bor ute på landet i Håby med sambo och två barn. Jobbar hemma i företaget och Oskar är gärna med där det händer.

Suppleant- Lina Karlsson

Hundras: Golden retriever

Hundens namn: Livsglädjens Höststormiga "Ville"

Vad gör du med din hund?: Ville är fortfarande valp,så just nu ser vi bara till att ha roligt ihop. Vi ska prova på både apportering och rallylydnad, för att se vad vi fastnar för. Spår är något jag också tycker är väldigt roligt.

Kort beskrivning: Jag bor i Munkedal med min sambo och min hund Ville. Mina största intressen är hund och hundträning samt inredning.

Valberedning - Per Karlsson

Valberedning-Vakant