ordforande@munkedalsbrukshundklubb.se

kassor@munkedalsbrukshundklubb.se

margareta.lagervall@telia.com

Ordförande - Annika Jansson

Hundras: Golden Retriever (Jakt)

Hundens namn: "Baileys"

Vad gör du med din hund: Har provat på räddning, personsök, specialsök, personspår, men fastnade mest för viltspår och framförallt apportering! Tränar även lite lydnad när andan faller på.

Kort beskrivning: Kommer från Hedekas, men bor nu i Munkedal tillsammans med mina tvillingar, sambon och varannan vecka två bonustjejer.

Allmänlydnadsinstruktör, retrieverinstruktör och kursansvarig.

Förutom hundar är musik ett väldigt stort intresse!

Tips: Låt din hund få arbeta med sin nos. Den kommer älska det! Och du kommer bli imponerad över dess fantastiska luktsinne!!!

Ha roligt tillsammans! Lek tillsammans!

Vice ordförande - Maria Olofsson

Maria har inte skrivit något om sig själv.

Sekreterare - Annica Johansson Blixt

Hundras: Kromfohrländer

Hundens namn: Troppy

Vad gör du med din hund: Tränar och tävlar agility

Kort beskrivning av dig själv: Gift Bullarebo med två vuxna söner. Delar min tid mellan eget företag, lärarjobb och "hunderi". Har diverse instruktörsutbildningar i bagaget.

Träningstips eller gott råd: Hundar gör det som lönar sig, för dem! Ju mer koll du har på konsekvenserna av din hunds beteenden, ju större chans har du att få en hund som gör sånt som du vill att den skall göra.

Kassör - Helena Karlsson

Hundras: Golden retriever

Hundens namn: Seasymphony Fair Play "Harald"

Vad gör du med din hund: Tränar och tävlar lydnad. Lägger också mycket tid på spår och sök.

Kort beskrivning av dig själv: Jag bor med min familj på Väjern. Har på senare år fått ett stort hundintresse. Inom Munkedals brukshundklubb har jag två uppdrag. Dels som instruktör dels som kassör.

Instruktörsutbildning Aktiv Hund 2016.

Träningstips eller gott råd: Jobba på att bygga upp en fin kontakt med din hund.

Ledamot - Margareta Lagervall

Hundras: Portugisisk vattenhund

Hundens namn: Sansa

Vad du gör med din hund: Vi går spår, går kurser i lydnad och apportering, sen får vi se vad vi båda tycker är roligt.

Kort beskrivning av mig själv: Jag bor söder om Ljungskile med man, hund och katt och har två döttrar och fyra barnbarn + ett bonusbarnbarn. Mina stora intressen är hund, trädgård och gamla hus.

Hur jag själv försöker ha hund: Göra det vi båda tycker är roligt och låta det ta tid.

Valberedning - Carina Hellsten

Hundras: Långhårig collie och phaléne. Phalene är ursprungsrasen för papillon, men har hängande öron.

Hundens namn: Collie: Bosse, Iris och Shana. Phaléne: Celle, Maggie och Hallon

Vad gör du med din hund/hundar: Främst pysslar vi med utställning.

Det är så roligt att åka omkring och uppleva nya saker.

Det krävs ganska mycket träning för att kunna ställa ut.

Sedan har vi givetvis lite saker vi håller på med på hemmaplan också.

Vi föder upp båda raserna.

Kort beskrivning av dig själv: Jag försöker att vara positiv. Kan jag göra någon glad, blir jag glad själv.

Jag försöker att gå på så många föreläsningar, seminarier och kurser jag kan. Kunskap är otroligt viktigt.

Jag är valp och allmänlydnad instruktör.

Vår hemsida: www.kennel-macollie.se

Träningstips eller gott råd: Det finns ett ord. Konsekvent. Man ska vara konsekvent i alla lägen. Läs böcker, prata med folk, gå kurser, samla information. Sedan plockar man russinen ur kakan och gör det som känns bra för både dig själv och din hund.

Valberedning-Fredrik Torstensson

Hundras: Berner Sennenhund

Hundens namn: Ekespångs Öken Thar

Vad gör du med din hund: Utställning, rally samt viltspår. Under 2016 siktar vi på viltspårschampionatet samt uppflyttning i rallylydnad. Våren 2016 utbildade jag mig till testledare för BPH. Jag är intresserad av friskvård för hund och håller även där på att utbilda mig inom det.

Kort beskrivning: Bor i Brastad och fritiden ägnas mest åt hund och att renovera huset jag köpte 2013.

Träningstips eller gott råd: Ta vara på tiden tillsammans, ett hundliv är kort!

Revisorer

Marianne Kristensen Eliasson