Bli medlem

För att gå kurs hos oss eller få träna på vår anläggning krävs medlemskap. Nedan kan du läsa om dom olika medlemsskapen vi erbjuder samt vad dessa innebär. Samtliga medlemskap gäller i ett helt år, dvs betalade du in 10 september så är du medlem till nästkommande 9 september. Vid samtliga medlemskap gäller SBKs försäkring. Du har rätt att tävla i flertalet grenar anordnade av SBK och systerklubbar. Du får också SBKs tidning Brukshunden hem i brevlådan 6 gånger per år.

Helbetalande medlem - 480 kr per år

Ungdomsmedlem - 300 kr per år. Är du under 25år? Bli medlem hos Sveriges hundungdom och välj Svenska Brukshundklubben som din specialklubb. Du får två medlemskap i ett. Du registrerar ditt medlemskap här: https://hundar.skk.se/Medlemsguiden/

Välj en lokal hundungdomsklubb nära dig och sedan Munkedals Brukshundklubb som din specialklubb.

Familjemedlem - 100 kr per år.

Person som bor på samma adress som helbetalande medlem. Ange namn och medlemsnummer på den helbetalande medlemmen i rutan "övrig information" nedan.

Delmedlem - 100 kr per år.

Person som är helbetalande i annan lokalklubb inom SBK. Gäller även person som har en helbetalande person i samma hushåll, även om denna är medlem i annan klubb. Viktigt att ni anger ert medlemsnummer!

Utlandsmedlem - 500 kr per år.

Medlemsavgiften sätts in på vårt BG 5627-3402 och medlemskapet är giltigt först när pengarna syns på vårt konto. VIKTIGT! Märk er betalning med ert namn + medlemskap i meddelanderutan, annars kan vi inte se vem medlemskapet gäller.

Helbetalande medlem, 480 kr
Familjemedlem, 100 kr