Problemhundsutredning


Problemhundsutredning


Livet med hund ska vara roligt!

Men ibland blir det tyvärr inte så. Vad som räknas som en problemhund är givetvis helt individuellt.

Det kan tex vara så att hunden är rädd för olika saker - ljud, människor, hantering, dammsugaren, olika situationer osv, den kanske gör utfall mot andra hundar eller människor. Jagar bilar, joggare... Vaktar bilen, ben, mat... Hunden upplevs som stressad. Separationsångest - dvs hunden kan inte lämnas ensam hemma.Hur går en problemhundsutredning till?

Första gången vi ses kommer jag att jag att göra en djupdykning i er och hundens liv samt i det problem ni vill ha hjälp med.

Därefter kommer vi att träffas vid tre träningstillfällen för att jobba med den träningsplan jag skräddarsytt åt er. Det kommer att vara några veckors mellanrum mellan våra träffar så att ni hinner träna hemma och på så sätt få bästa resultat.

Det är självklart att man får ta kontakt med mig mellan våra träningstillfällen för extra stöd eller om det dykt upp funderingar.

Jag använder mig enbart av belöningsbaserade metoder.Har du problem med din hund? Vänta inte med att höra av dig! - ju snabbare ni kommer igång, desto bättre!


Annika Jansson, Beteendeutredare

070-6530448

trummisannika@hotmail.com