Hundens språk och beteende!

Föreläsare Pia Myrseth

Pia har varit hos oss flera gånger tidigare och hållt föreläsning om hundens språk. Detta är en uppgraderad version av den föreläsningen och inriktar sig lite mer på problem. Så det är inte samma föreläsning som du kanske varit på hos oss tidigare.

"Det är viktigt att vi hundägare har en kunskap om vilka känslor och behov som styr hunden i olika situationer. Efter många års arbete med hundar och deras beteende som kan tolkas som problem har Pia utvecklat ett sätt att tolka och förstå dem.

Denna kvällen gör vi en djupdykning i hundens språk och signaler som den använder för att kommunicera med andra hundar, djur och människor."

Pia jobbar på Hundens hus - hundpsykolog och coach med många års erfarenhet av hundens beteende och träning. Du får så klart möjlighet att ställa frågor!

När: Måndag 26/3 kl 18.30-21.00

Plats: Munkedals Brukshundklubb, nya stugan.

Kostnad: 260kr Betalas till Bg 5627-3402 senast 19/3 eller med swish på plats.

Fika ingår!

Välkommen med din anmälan till Annika 070-6530448 eller trummisannika@hotmail.com senast 19/3