Föreläsning

Foto:Patrik Bergenstav 


 FÖRELÄSNING MED JESSICA MANN!!!


Att ha en rädd hund är hjärtskärande. Att se sin bästa vän vilja fly eller slåss, att ständigt få förklara för omgivningen varför hunden gör som den gör, varför den inte vill hälsa och hela tiden ta hänsyn till hundens speciella behov i alla situationer är hårt arbete.

På den här föreläsningen får du många konkreta tips på hur du stärker din hunds självförtroende. Du får också träningstips för specifika rädslor och förklaring till varför hundar är rädda.

Du får tips hur du kan bete dig de dagar du inte orkar vara en superhjälte, och när det inte går att träna. Dessutom pratar Jessica om hur du bättre kan förstå din hund genom att prata om vad rädslor är, hur stress fungerar och hur hundar kommunicerar. Målet är att förändra känslan hos hunden – göra den gladare och mindre rädd.

Jessica Mann driver företaget Motiverade hundar där hon håller kurser i allt från specialsök till tävlingslydnad och trickskurser, och dessutom specialicerat sig på kurser och läger för blygerhundar - hundar med olika rädslor. Tillsammans med en kollega håller hon instruktörs- och hundbeteendeutredarutbildningar i namnet Attityd hundkunskap. 2017 gav hon ut boken

”Blygerhundar - så gör du din hund till en superhjälte” som mottagits med strålande kritik av både hundägare och fackpersoner. Hon är en omtyckt instruktör och föreläsare.
Jessica tränar och tävlar sin tollare och sina tre border collies i en rad olika sporter - heelwork to music, freestyle, tävlingslydnad, nosework, rally och vallning - och tycker att samspelet med hundarna är det bästa som finns.

Måndag 29/10 kl 18.30

Plats; "Sporren" Dingle

Kostnad: 250kr

Betalas till BG 5627-3402 eller swish 123 569 66 53 Senast 23/10. Märk din betalning med ditt namn.

Anmäler du 5personer eller fler, går 1 gratis.

Välkommen med din anmälan till Annika 070-6530448, trummisannika@hotmail.com

Sista anmälningsdag 22/10Copyright © Munkedals Brukshundklubb 2016           Webansvarig Diana Nilssone